GPL 2050 uitzettuimelvenster wit afgelakt

VERGEET NIET OOK EEN GOOTSTUK ER BIJ TE BESTELLEN!

Velux kunststof uitzettuimelvenster GPU

Het Velux dakraam GPU is een uitzettuimelvenster wat uitgevoerd is in een witte onderhoudsarme polyurethaan (kunststof) afwerklaag (EVERfinish). 

Het dakraam opent naar buiten toe zonder de ruimte in de kamer te belemmeren. Met het Velux uitzettuimelvenster type GPU creëert u een gevoel van ruimte en zorgt voor een vrij en onbeperkt uitzicht.

Scharniert zowel in het midden (tuimelfunctie) uitsluitend bedoeld als schoonmaakstand, als ook aan de bovenzijde (uitzetfunctie). Opent traploos tot een hoek van 45° ten opzichte van de dakhelling (15° verder dan de GHL).

 uitzettuimelvenster GPU

EVERfinish uitvoering

De EVERfinish uitvoering bestaat uit een houten kern met een onderhoudsarme en vochtbestendige polyurethaan beschermlaag en is bij uitstek geschikt voor toepassing in vochtige ruimten zoals keukens en badkamers en in steriele ruimten zoals laboratoria.

 Everfinish

Ingebouwde ventilatiebeheersing

De bedieningsgreep aan de bovenzijde van het draaiend gedeelte werkt ook als ventilatieklep. Hij kan worden geopend terwijl het Velux dakraam gesloten blijft, waardoor frisse lucht vrij kan circuleren onafhankelijk van de weersomstandigheden.

 Ventilatiebeheersing

Beglazing

Het Velux GPU uitzettuimelvenster is standaard voorzien van energiebesparende hoogrendementsbeglazing 0059 HR++. U-waarde 1,1 W/m2K.

 Beglazing

Brengt het reinigen van buiten naar binnen

Tuimel het Velux dakvenster helemaal om zijn as, zodat de buitenzijde van de ruit zich aan de binnenzijde bevindt en bedien de vergrendelingsschuif, waardoor u beide handen vrij heeft om de ruit te reinigen. Simpel en veilig! Zie ook onze pagina onderhoudtips.

 Reinigen

Klaar voor Velux raamdecoratie of zonwering

Ieder nieuw Velux dakraam is reeds voorzien van voorgemonteerde montageblokjes voor ons uitgebreide assortiment raamdecoratie.

montage blokjes

Velux dakraam als vluchtraam

Diverse Velux GPU uitzettuimelvensters kunnen in bepaalde afmetingen ook als vluchtweg dienst doen.

 vluchtroute

Dakhelling 

Het Velux GPU uitzettuimelvenster kan geïnstalleerd worden in dakhellingen tussen 15° en 50° (tot 75° bij gebruik van speciale veren, apart bij te bestellen).

 graden

GPU wit afgelakt C04 (55x98)

uitzettuimelvenster
!
!

GPU wit afgelakt M04 (78x98)

uitzettuimelvenster
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!