Cabrio Balkonvenster

Velux Cabrio Balkonvenster GDL 

Het bovenste Velux dakraam klapt u moeiteloos open tot in horizontale positie, heeft een ventilatieklep en de tuimelfunctie van 180° voor de schoonmaakstand. Het onderste Velux dakraam wordt in verticale positie geduwd; een hekwerk ontvouwt zich hierbij aan beide zijden van het dakvenster, waardoor een klein balkon ontstaat. Standaard wordt het onderste dakraam geleverd met veiligheidsbeglazing, zodat ook hier aan alle veiligheidsnormen wordt voldaan. Genieten van de buitenlucht en de zonneschijn of, in geval van regen, van een goed uitzicht. Het Velux Cabrio balkonvenster type GDL geeft uw woonruimte altijd extra dimensie, ongeacht de weersomstandigheden. 

 

 

 balkonvenster1 GDL

 balkonvenster2 GDL  balkonvenster3 GDL
TOPfinish uitvoering

TOPfinish staat voor kleurloos geïmpregneerd en blank afgelakt. De TOPfinish dakramen worden twee maal gelakt en na het aanbrengen van de eerste laklaag, licht geschuurd. Hierdoor wordt een glad en duurzaam oppervlak verkregen dat het hout beschermt tegen vuil en vocht. 

 

Topfinish uitvoering 

Beglazing

Het Velux Cabrio balkonvenster is standaard voorzien van HR++ energiebesparende hoogrendements-, (35 dB) geluidsreducerende-, zelfreinigende-, veiligheidsbeglazing 3073.

U-waarde 1,1 W/m2

 

 Beglazing
Dakhelling  

Het Velux Cabrio balkonvenster type GDL kan geinstalleerd worden in dakhellingen tussen 35° en 53°.

 dakhelling